Banner cycler

Medlemskab


Nyt medlem


Har du lyst til at blive medlem af SAAB klub Danmark er du havnet det rigtige sted!

Som medlem får du 4 klubblade årligt, mulighed for veteranforsikring af dit køretøj, samt adgang til træf, viden og sparing med andre medlemmer.
Som noget nyt har vi vedtaget på generalforsamlingen pr. 11/9-2022 at kontingentet nu fremover kan foregå med en årlig abonnementsbetaling og ikke med betaling pr. 1. januar, som hidtil. Det betyder at uanset datoen man indmelder sig i klubben, bliver ens årskontingent trukket fremover på denne dato.
Tryk på knappen 'Vælg' herunder for at vælge 12 måneders abonnement, som automatisk fornyer sig selv.
Start med at oprette en profil, hvis du ikke allerede er medlem af Saab klub Danmark. Den oprettede profil har ikke noget at gøre med dig login til forum på Saabklubdanmark.dk.
Udfyld dine informationer og du får en e-mail med en adgangskode til login.
Som nyt medlem har du ikke et medlemsnummer. Skriv 0 i feltet.Bemærk: Når du kommer til betaling skriver den 0 kroner. Det er fordi du ikke betaler endnu, du giver os lov til at gemme dine betalingsoplysninger til at trække beløbet.Medlemslogin


Som medlem har du mulighed for at logge ind og se hvilke oplysninger vi har gemt om dig. Du kan redigere, slette eller tilføje oplysninger. Her kan der desuden ses hvilke abonnementer og bookninger der er aktive.


Udmeldelse af klubben

Vi er selvfølgelig meget kede af hvis du melder dig ud af klubben. Vi ser gerne udmeldelse med personlig henvendelse på mail til medlem@saabklubdanmark.dk, men man kan stoppe abonnementsbetalingen via medlemslogin.
Eventuel restbeløb for kontingent refunderes ikke.


Har du behov for hjælp - Skriv til sekretaer@saabklubdanmark.dk eller ring til Søren Abildgaard på 2331 7482