Banner cycler

SAAB ejer igen

Forum for alt der drejer sig om de sidste nye modeller fra fabrikken. Saab NG900, 9-3, 9-5 og 9-3SS

Redaktør: Bestyrelsen

jvbower
SAAB FREAK
Indlæg: 69
Tilmeldt: 1. aug 2006, 12:11

SAAB ejer igen

7. jan 2017, 16:22

Jeg købte i 2006 en dejlig 9K 2,3T. Jeg drømte om en Forester 2,5 XT og købte en i 2009 men da familien i 2011 havde en størrelse, hvor den var for lille, skiftede jeg til Mondeo 2,5 V6 stc. I foråret ville jeg have en anden bil og proklamerede, at jeg ikke ville have Ford igen. Efter at have kørt en del forskellige biler prøvede jeg en Focus 1,6 SCTi stc og den kørte så ufattelig godt, at jeg købte den. Men men men, det var et fejlkøb. Jeg er meget høj og der er simpelthen for lidt plads på bagsædet til børnene, som efterhånden er halvstore.

Da jeg var på Sjælland til julefrokost mellem jul og nytår købte jeg af en ældre mand en meget velholdt 2005 9-5 stc (konen blev noget overrasket da jeg kom hjem dagen efter :D). Det er en 2,0t men solgt med originalt med trim så den har 185 hk. Automatgear og lyst læder. Én ejer og passet og plejet som en baby (undervognsbehandlet og lakforseglet 4 gange!). 92.000 km og mere end fyldt servicehæfte. Det er jo ikke en moderne bil (særligt ikke instrument panelet!), men hold op hvor er det fedt at køre Saab igen og jeg håber, at der er mange kilometer i den.

Tilbage til instrumentpanelet: Jeg pønser på at få skiftet radioen til en moderne 2-DIN enhed (eks. Parrot Asteroid Smart http://www.parrotcenter.dk/da/haandfri- ... oid-smart/) men søgning på nettet indikerer, at det er en tidskrævende opgave (http://saabworld.net/showthread.php?t=84) - og da jeg ikke selv kan gøre det, bliver det formodentlig en bekostelig affære på værksted. Nogen der kan give input til det? Hvor mange timer skal man forvente?


P.S. Nogen der vil købe en dejlig Ford Focus? :D


Tilbage til "Modern Forum"