Banner cycler

Hvorfor er jeg en del af SKD?

Forum for alt der drejer sig om de sidste nye modeller fra fabrikken. Saab NG900, 9-3, 9-5 og 9-3SS

Redaktør: Bestyrelsen

Brugeravatar
autoanders
SUPER EXTREME SAAB NET NØRD !!
Kontakt:
Indlæg: 1774
Tilmeldt: 17. jan 2004, 02:24

Re: Hvorfor er jeg en del af SKD?

3. dec 2018, 14:29

Enig med Niels-Erik i, at tonen bør holdes nogenlunde sober. Anders: Når du lader sandheden og retfærdighedssansen løbe af med dig, går du jo bare bestyrelsens ærinde (så de kan affærdige alle os bekymrede (og efterhånden kritiske) medlemmer som værende ekstremister). Du kan jo selv moderere indlægget lidt, inden én eller anden moderator finder på at gøre det eller lukke tråden.

Jeg skal holde en sober tone. Vi har et bestyrelse medlem der snakker ned til os. Men du / i har da ret i at det måske går bestyrelsen ærinde, men hvis du ikke kan råbe folk op på den ene måde må du jo gøre det på den anden måde. Vi har en bestyrelse der gør lige hvad det passer den.

Citat fra GF 2018 Rødvig.
Efter lang konstruktiv diskussion rundt i salen blev der blandt andet talt om at indlede et samarbejde med de andre klubber. I første omgang på træf plan.

Citat fra formandsmøde d 3 november 2018.
I erkendelse af at det samlede medlemstal er faldende og at klubbernes formål er meget enslydende, synes tiden at være inde til at drøfte eventuelle samarbejdsflader, som samlet set vil kunne bidrage til en øget klubaktivitet og en mere rationel drift med muglige økonomiske besparelser som sidegevinst.

Bestyrelsen for lov at snakke træf med de 2 andre klubber, man inviterer kun den en og så snakker man om andre ting end det man skulle. Vi sidder og giver love til samarbejde om træf. træf og samarbejde der blev afholdt i April 2018.
Dette er fakta.
Mvh
Anders


Mvh. Auto Anders
Saab Specialisten Lynge
www.autoanders.dk tlf. 48189239
Venligst benyt min mail til kontakt
autoanders@mail.dk
Følg os på facebook http://www.facebook.com/pages/AutoAnder ... 4518805661

Tilbage til "Modern Forum"