Side 1 af 1

næsten ikke mærkbar ujævn træk - limited performance

: 14. mar 2020, 18:02
af kasy
Hej

Den lykkelige ejer af Saab 9,3 - 240 hk 2010 - min bedste bil ever. Kørt 215.000 - haft den fra ny. Har i en længere periode ( 1 år ) haft et problem med at den ikke trækker jævn - især over 100 km/t - ikke kraftig mærkbar - kun som om nogen lige holder dig lidt i skjortekraven et sekund. kan ses svagt på ladetryks viseren ved jævn hastighed.
Min mekaniker siger at fejlen næsten er umulig at finde når der ikke er mere - men nævner dog skidt ved spjæld ( jeg har ikke en klap forstand på motorer - men alligevel måske rigtig ).
For ca 4 mdr. siden fik pga af støj fra motoren skiftet kæde mm for knast/krumtap. Det viste sig at der var brækket et stykke af kædeskinne og kæden derfor slog imod og gav støj. I et pat måneder syntes jeg faktisk at den gik mere jævnt.

Så er det jeg lige har oplevet fejl meddelelsen "limited performance", - et kort øjeblik - og ikke set den siden, da jeg påbegyndte de 1100 km hjem fra Norge ( i stedet for at sejle pga af Corona ) hvor jeg mærkede den ujævne gang hele vejen hjem. ( Gausta, københavn, Skive )

Kan I hjælpe ??? På forhånd tak

Re: næsten ikke mærkbar ujævn træk - limited performance

: 15. mar 2020, 05:52
af Mortenvig
Få bilen fejlkode udlæst.
Hvis den har været i limp home mode, så burde der være lagret en fejlkode.

MVH
Morten