Side 1 af 1

OT: dejlig lille bil til salg i Sverige......

: 11. jul 2014, 01:32
af Speedy

OT: dejlig lille bil til salg i Sverige......

: 11. jul 2014, 08:01
af viking
Ja en lille diskret sag. :-)
Der er lidt Blues Mobile over den...

PS forvent ikke at finde en parkeringsplads til den..

OT: dejlig lille bil til salg i Sverige......

: 12. jul 2014, 14:27
af Den_Gamle
Der var nu alligevel noget over de gamle US flydere. Selvom den viste model måske er lidt ved siden af på et væsentligt punkt, nemlig højden. :roll:

Det var en anden måde at tænke og designe bil på. Måske på mange måder uhensigtsmæssig men de gik "all in" på mange punkter, hvilket vidner om entusiasme. Der var heller ikke helt kommet en standard for hvordan ting skulle se ud og konstrueres rent makanisk. Der var lidt mere "sandkasse" over udviklingen tror jeg.

Nu til daws kan man jo tydeligt se hvilke fabrikanter, der har fået købt den nyeste CAD software med de seneste forprogrammerede "shapes" for lygtefacon, små bræk på linierne og faldene tagprofil...

Jeg er ind imellem stødt på gadetræf og udstillinger når jeg har været i US og jeg er især lidt betaget af den måde de designede interiør. Der blev leget med farver , der matcede bilens farver, lækre læder detaljer. Måske tofarvede sæder og stafferinger. Greb og håndtag i massivt forkromet jern. Vinduet gik rundt om siden så det ikke forstyrrede udsynet.
Nu måler autojournalisterne kabinekvaliteten ved at "måle" plastikkens hårdhed med en nejl. Blød plast - Ahhh LÆÆÆKKER kabine. Man skal være glad hvis et stykke plastik har fået pådampet et ægte krom-lag :roll: Helt ekstravagant er det, hvis en metal liste føles kold, for så er det jo ægte metal i hele listens tykkelse :lol: Sådan en overdådig luksus findes kun i de helt dyre mercedes og og den slags.

Bagefter går man så tilbage til sin udlejnings KIA og kan ikke forstå hvorfor nøglen ikke passer (ja jeg er jo vant til at bruge nøgle i man gamle 900). Nåh jo, det er jo en Hyundai jeg prøver at komme ind i, Min KIA holder lige ved siden af og når jeg træder to skridt tilbage, så finder jeg ud af at de to biler er nøjagtigt ens - bortset fra navnet og måske nogle små enteriør detaljer. Begge biler har sikkert lige dårligt udsyn så. Til venstre dækker A stolpen fuldstændigt for fodgængerzonen når man holder i et kryds. Bak spejlet har samme effekt til højre, så man skal sidde og vride kroppen rundt for at se hvor man er på vej hen.

Meget kan man sige om fremskridtet men det bliver ikke altid bedre på alle parametre. Men nu kan alle amerikanere i hvert fald få råd til en pis-æske.