Side 1 af 1

Ny Webmaster på SKD

: 18. maj 2009, 18:42
af khrisdk
Hej

Da Vels er trådt tilbage som Webmaster pr. 31/10-08 har jeg nu overtaget opgaven.

Vels har lovet stadig at være inde omkring de tungere tekniske opgaver, og de øvrige administratorer og moderatorer vil også stadig være behjælpelige, men i fremtiden vil jeg være manden der skal skydes på vedrørende forslag, ideer og hvad der ellers måtte være omkring Webben.

Vi vil forsøge at fortsætte den udvikling der er sat igang på Webben så den gerne med tiden skulle fortsætte med at være dynamisk og levende.

Mvh

: 18. maj 2009, 18:49
af Edwins
Pøj, med tjansen, Christian, jeg tror absolut ikke man kommer sovende til den. :shock:

Tak til Vels for fremragende benarbejde og deltagelse i et skabe en fed, spændende og underholdende site, Danmarks bedste bilsite. :D

: 18. maj 2009, 21:11
af Speedy
..og vi andre skal nok give et nap med, anytime Christian :)

: 18. maj 2009, 22:42
af Vels
Held og lykke til Khris :-)

I den forbindelse vil jeg gerne opfordre til at folk bakker op om nye tiltag og tager en slapper på brok fronten.
Buttomline, så smed jeg håndklædet fordi det til sidst var nået til et punkt hvor alt endte i brok eller manglende respekt for tingenes rette gang. Så når man et punkt hvor man ikke længere gider kaste endeløse gratis timer i kassen for et fælles gode... specielt da det til sidst var "gamle" medlemmer der gik græsrodsbevægelse i.
( kald det bare hyleri, men vent lige til du selv har gjort lidt ;-) )

Så igen, jeg vil gerne på det kraftigste opfordre til at man ikke også lader den nye webmaster rende sur i det og brænde ud.

Knæk og bræk CW!

/Vels

: 18. maj 2009, 23:11
af Edwins
Min kone har sin egen hjemmeside om heste og den er ganske veludbygget. Kors i hytten, hvor bruger hun meget tid på at sidde og fedte med det, og den har vel 5% af SKD's funktioner.

You shall not criticise your neighbor until you have walked a mile in his moccasins.

(Indiansk ordsprog.) :wink:

: 18. maj 2009, 23:33
af Jensen
Held og lykke på posten. Du har som altid min fulde støtte og opbakning, så vidt mine evner rækker.
Stor ros til Vels. Der er ingen skam i at erkende at man har ramt sin begrænsning, snarere tvært imod.
Der er i sandhed øretævernes holdeplads Christian nu besætter. Jeg håber at alle forummets brugere har dette i mente inden de fyrer en svada af.
Edwins har vist beskrevet det meget godt.
Velkommen.
MVH Mads

: 19. maj 2009, 12:44
af nal
Der er nok en tendens til at alting bliver smukkere og bedre med årene, men SKD har efter min vurdering - siden jeg opdagede den for nogle år siden - været en af de flotteste, mest saglige og fedeste hjemmesider. Den er et pragteksemplar af en hjemmeside drevet af græsrødder! Specielt synes jeg at interventionen i nogle af debatterne har været sublim. Respekt for emnerne og personerne som har skrevet, god fokusering på debatten frem for sprogbrugen. Ikke mindst idet alle indlæg på SKD jo er drevet af vores lidenskab og dermed følelser - og at vi dermed til tider bliver revet noget med.

At webmasteren er central i dette er for mig evident. Vels - jeg bukker mig og lader næsen træffe gulvbrædderne for dit arbejde.
Håber du forlader posten med følelsen af stolthed og tilfredshed og ikke lader de relativt få - synes jeg - sure opstød farve dit billede af dit arbejde.

Håber også du bliver i periferien.

vh
Niels Akilles Lundén
alias NAL

: 19. maj 2009, 13:05
af Vels
Hej nal,

tak for roserne...
Jeg er bestemt ikke farvet og jeg overgår til en rolle som teknisk fundament i stedet. Det vil med andre ord sige at jeg fremover vil være bag ved "web teamet" ledet af Christian og dermed ikke synlig på samme vis med mindre der sker noget vildt på forum som kræver øjeblikkelig indgriben.
Rent organisatorisk vil Christian så tage sig af det politiske, dialog med brugerne samt ikke mindst i samarbejde med bestyrelsen stå for visionerne med det SKD vi kender idag. Bagved vil jeg så gribe de tekniske opgaver der er for tunge i forhold til hvad der er rimelig når Christian skal passe alt det andet, samt jeg vil nok også forestå ny funktionalitet.

Det passer mig rigtig fint, og jeg glæder mig til at have 100% arbejdsro på disse opgaver frem for at skulle passe alting på en gang. Det er bestemt ikke et farvel, men nærmere et goddag til et nyt og forstærket team bag websiden.

Pyh det blev langt, men jeg håber at tingene nogenlunde forklaret til bunds nu. Christian er rigtig dygtig både til at skære igennem og bære diplomat flaget så jeg tror denne beslutning vil vise sig at være helt rigtig over de kommende år.

/Vels

: 19. maj 2009, 13:39
af viking
Tak for et flot arbejde med siten....

Det er nettes bedste side.... :-)

Selv på ferie med palme strand og bade piger, skal der lige kikke på SKD...

Magen til hjælpsom klub skal man lede rigtigt længe efter....

: 19. maj 2009, 17:20
af saabbat
Tak til Vels for en fremragende side og for at du kæmper for den gode stemming på siden.

Bjarne

: 20. maj 2009, 21:52
af nal
Det var dejligt at høre at du (Vels) fortsat er "til stede". Nyd nu bare roserne alligevel :)

Og så slog det mig at jeg glemte at hilse Khris velkommen - Fedt at du har mod på at støtte op om - som jeg skrev - "en af de flotteste, mest saglige og fedeste hjemmesider". Tak!

vh
NAL