Banner cycler

Mødet mellem SKD og Saabklubben

Informationer fra Bestyrelsen i Saab klub Danmark.

Redaktør: Bestyrelsen

Bestyrelsen
Bestyrelsen
Indlæg: 32
Tilmeldt: 5. mar 2007, 21:33

Mødet mellem SKD og Saabklubben

10. nov 2018, 15:34

Kære medlemmer.

På baggrund af beslutningsgrundlaget fra dette års generalforsamling, har vi afholdt et møde med Saabklubben med henblik på etablering af samarbejde. Teksten nedenunder er referatet fra det møde. Teksten er godkendt af begge klubbers bestyrelser og vil blive lagt ud på begge klubbers hjemme og facebooksider.

Præcisering/ rettelse: Teksten er godkendt af samtlige bestyrelser. Beklager de misforståelser der har været.

Esbjerg d. 5. november 2018

Referat fra formandsmøde d. 3. november 2018
mellem SaabKlubDanmark og SAAB-Klubben.


Klubbernes generalforsamlinger har bestemt, at der skal indledes drøftelser klubberne imellem, med henblik på at etablere et samarbejde.

På mødet deltog Jens Bro, Henrik Solgaard, Annika Brandt, Lars Hyldegaard og referent/mødeleder/facilitator Poul Viggo Fischer.

I erkendelse af at det samlede medlemstal er faldende og at klubbernes formål er meget enslydende, synes tiden at være inde til at drøfte eventuelle samarbejdsflader, som samlet set vil kunne bidrage til en øget klubaktivitet og en mere rationel drift med mulige økonomiske besparelser som sidegevinst.

Møde 1 er gennemført i en meget positiv og konstruktiv ånd. Der blev da også lavet aftaler om, at arbejde sammen omkring træf med opstart i det nye år. Det er aftalt at klubtræf og spontane medlemstræf fremover annonceres omkostningsfrit på klubbernes hjemmesider og blade i en dynamisk træfkalender. Klubbernes årlige generalforsamlinger holdes individuelt. Alle træf herudover skal drives af ren brugerbetaling.

INTSAAB2020 nærmer sig og det er nu aftalt, at der holdes et møde snarest, hvor der skal aftales en arbejdsfordeling klubberne imellem.

SaabAsyl er inviteret til at deltage på lige fod. Klubben synes det er interessant, at vi har startet samarbejdet op i de to klubber og vil gerne holdes orienteret fremover.

SaabAsyl har ikke kræfter til at indgå i et nærmere formelt samarbejde for nuværende. Derfor giver det ikke mening, at deltage i det næste møde mellem SK og SKD. Der lægges ikke skjul på, at tidligere tiders tvister spiller en rolle i denne beslutning.

SaabAsyl vil gerne bidrage til INT2020 ved at etablere en ”Pre-tour”, hvilket vi er taknemmelige for.

SaabAsyl mener, at vi er sent ude med forberedelserne, men ønsker os held og lykke.

Referater og fælles udmeldinger annonceres på klubbernes hjemmesider synkront og medtages i førstkommende klubblad.

Mødedeltagerne og undertegnede ser frem til at videreføre samarbejdet, således at vores fælles interesse for SAAB får en stabil platform som samlingspunkt.

Poul Viggo Fischer
poulviggo@hotmail.com
Mobil 40352206


SteenHansen
EXTREME SAAB FREAK
Indlæg: 336
Tilmeldt: 16. feb 2004, 20:49

Re: Mødet mellem SKD og Saabklubben

10. nov 2018, 19:21

Godt at høre positive takter om samarbejdet mellem os danske SAAB tosser.’vi er jo ikke så mange, men deter, for mig i hvert fald, altid sjovere når hele historien er repræsenteret, når vi møde.👏
Jeg håber på at det fortsat må gå i samarbejdets tegn👍
Medlemmerne i alle tre klubber er jo rare mennesker😉
Madsens
ULTRA SAAB FREAK
Kontakt:
Indlæg: 236
Tilmeldt: 13. jan 2004, 20:00

Re: Mødet mellem SKD og Saabklubben

10. nov 2018, 23:02

Det er bare super at der er gang i møderne klubberne imellem. og jeg kan kun give Steen ret, der er også nogle rare mennesker på den anden side af hegnet..
Brugeravatar
Micky
SAAB FREAK
Kontakt:
Indlæg: 65
Tilmeldt: 29. apr 2017, 10:00

Re: Mødet mellem SKD og Saabklubben

11. nov 2018, 09:46

Fedt, godt gået af de to klubber og Saabasyl
NC_Ribe
EXTREME SAAB FREAK
Indlæg: 353
Tilmeldt: 18. feb 2015, 22:00

Re: Mødet mellem SKD og Saabklubben

12. nov 2018, 15:39

Hej

Jeg synes også, det er meget positivt med samarbejde og gensidig information. Jeg blev fx noget forbavset over at møde en stribe fine, gamle SAABer i sommer, og fandt først efterfølgende ud af (ved at finde deres hjemmeside), at SK havde træf på Ribe Camping. Det kunne da have været hyggeligt lige at hilse på med mere end blot en hånd og blinkende forlygter.

Tilsvarende kunne det være fint, hvis nogen har tid/overskud til at formidle, hvis særlige ladefund, reservedele og spørgsmål kunne være af interesse i de andre fora. Og mere indhold til 9'eren vil da også være fint.

Dét sagt, er det også fint, at der holdes fast i klubbernes egen identitet, så der ikke rippes for meget op i gamle sår. Da splittelsen opstod, gik bølgerne jo så højt, at det gav genlyd helt ind i Motor Classic's spalter.

Mvh/NC
Brugeravatar
Vels
SAAB-MANIAC
Indlæg: 4386
Tilmeldt: 28. feb 2006, 15:06

Re: Mødet mellem SKD og Saabklubben

22. jan 2019, 21:20

Ganske ydmygt, og ikke fordi jeg har noget imod samarbejde eller mødes til træf.

Men der skrives i referatet:
"SaabAsyl er inviteret til at deltage på lige fod. Klubben synes det er interessant, at vi har startet samarbejdet op i de to klubber og vil gerne holdes orienteret fremover."

"SaabAsyl har ikke kræfter til at indgå i et nærmere formelt samarbejde for nuværende. Derfor giver det ikke mening, at deltage i det næste møde mellem SK og SKD. Der lægges ikke skjul på, at tidligere tiders tvister spiller en rolle i denne beslutning."


Der var jo allerede i 2016 etableret samarbejde, som det kunne læses i forordet af 9eren 1. af samme årgang og følgende:
http://www.saabasyl.dk/single-post/2016/04/10/Int-2020

På mig virker det lidt mystisk at referatet slet ikke nævner at der oprindeligt er søgt om 2020 med SA og der nævnes ikke i referatet hvorvidt man har vendt det store tværgående samarbejde med sin ansøgnings partner først.

Spørgsmålet er vel.. har man det? Eller har man i praksis set stort på det samarbejde der blev indgået tilbage i 2016?
Brugeravatar
autoanders
SUPER EXTREME SAAB NET NØRD !!
Kontakt:
Indlæg: 1774
Tilmeldt: 17. jan 2004, 02:24

Re: Mødet mellem SKD og Saabklubben

22. jan 2019, 22:20

http://www.saabasyl.dk/single-post/2016 ... JJ91UmZfBY
Det må være den her du hentyder til Vels.

Havde ikke set du havde et link med

Tilbage til "Bestyrelsen informerer"