Banner cycler

INT2020 mødet den 20/9/2019

Informationer fra Bestyrelsen i Saab klub Danmark.

Redaktør: Bestyrelsen

Bestyrelsen
Bestyrelsen
Indlæg: 54
Tilmeldt: 5. mar 2007, 21:33

INT2020 mødet den 20/9/2019

22. sep 2019, 18:45

Referat fra møde d. 18. september 2019 kl. 19.00 på Vingsted


På mødet fik vi leveret et oplæg fra vores webmaster Poul Johan Bjerre.
Det blev hurtigt klart for os, at her var tale om et yderst gennemarbejdet produkt, som indeholder alle elementer, herunder også formalia vedrørende lovgivning og ikke mindst GDPR. Prisen for herligheden var ligeledes særdeles attraktiv.
For at etablere hjemmesiden med tilhørende betalingsmodul kræves det, at der etableres et nyt selskab til formelt at stå bag ved etableringen. Det vil ligeledes gøre livet nemmere i forhold til love og regler generelt og ikke mindst i forhold til økonomi og regnskab på sigt.
Derfor er der afholdt stiftende generalforsamling for dette nye selskab, som i arbejdspapiret bliver kaldt INTSAAB2020. Formand er Lars Kristensen SKD, næstformand er Jens Bro SK og som kasserer valgtes Thomas Knage SKD.
Der arbejdes på, at etablere et fælles forårstræf i forbindelse med SAAB Museet på Als´ åbent-husarrangement d. 28. marts 2020.
Jens Bro og undertegnede mødtes dd. med servicechefen fra Vingsted, for at skabe overblik over de arealer vi kan disponere over til træffet. Det var yderst positivt at opleve Vingsted´s tilgang til afvikling af vores arrangement. Der er stort set ingen forhindringer og begrænsninger.
Sponsorarbejdet går planmæssigt. SK fortæller at ”deres” sponsorer gerne støtter vores arrangement. SKD arbejder fortrøstningsfuldt med samme opgave.
Vi har udnævnt en gennemgående redaktør, der skal levere tekst til hjemmesiden og have kontakten til webmasteren. Mere herom senere.
Budgettet blev tilrettet og til orientering ser det fornuftigt ud.Venlig hilsen/Best regards

Referent
Poul Viggo Fischer


Tilbage til "Bestyrelsen informerer"