Banner cycler

Årets bedste Valentins gave til dig og din elskede.

Informationer fra Bestyrelsen i Saab klub Danmark.

Redaktør: Bestyrelsen

Bestyrelsen
Bestyrelsen
Indlæg: 65
Tilmeldt: 5. mar 2007, 21:33

Årets bedste Valentins gave til dig og din elskede.

12. feb 2021, 08:18

Hvad med at få bekræftet det romantiske forhold mellem dig og din elskede 🥰😘, også selvom det ikke er din ægtefælle eller kæreste? Meld dig ind i foreningen Saab klub Danmark og få ”papir” på det romantiske og kærlige forhold til din elskede Saab. 400 kr. og du får klubbladet 4 gange om året og en masse andre ting, f.eks. rabat, adgang til rulletræf, almindelige træf, vores årsmøde mm. Måske kan du også få svigerfamilien at se. Vi planlægger en tur til Trollhättan til efteråret.

Helt ekstraordinært har vi åben for tilmelding hele weekenden🙂, og derefter hver eneste dag resten af året😂. Send din indmeldelse til medlem@saabklubdanmark.dk. Indbetaling kan ske med Mobilepay på 1434WZ eller direkte til banken på 9376-0007924763. Husk at vi skal bruge fulde navn, adresse mobilnummer og email adresse. Så garanterer vi at du får papir på forholdet med det samme.

For alle jer der allerede er medlemmer, kan i glæde jer til årets arrangementer, som vil blive afviklet i fuld overensstemmelse med corona reglerne og efterhånden som landet lukker op.


Tilbage til "Bestyrelsen informerer"