Banner cycler

Referat i prosatekst fra mødet den 30 april.

Informationer fra Bestyrelsen i Saab klub Danmark.

Redaktør: Bestyrelsen

Bestyrelsen
Bestyrelsen
Indlæg: 88
Tilmeldt: 5. mar 2007, 21:33

Referat i prosatekst fra mødet den 30 april.

26. maj 2019, 23:26

Som lovet kommer referatet fra seneste møde i int2020 samarbejdsgruppen her. Det kommer nu, da der tidligere har været en ønske om, at SKD og SK's medlemmer får informationen samtidig. Da SK's hjemmeside stadig er ukampdygtig og deres blad nettop er udkommet i denne uge, kommer referatet nu til SKDs medlemmer. Der er nu udtrykt ønske om fra flere medlemmer, at referatet i stedet kommer med det samme det er klart, så det vil vi gøre fremover.

Referat i prosatekst fra mødet d. 30 april 2019

Deltagere:
Carsten Olsen, SK
Søren K. Pedersen, SK
Henrik Solgaard, SK
Thomas Knage, SKD
Mathias Brandt, SKD
Annika Brandt, SKD
Poul Viggo Fischer, referent



Arbejdsgruppen mødtes på Vingstedcentret for at tage stilling til, hvor meget plads, der skal reserveres til INT2020. Vi har reserveret to store haller, så der kan blive plads til sponsorer og udstillere under tag.
Det er beklageligvis endeligt afgjort, at det ikke er muligt at etablere camping i umiddelbar nærhed af Vingstedcentret. Der laves aftaler med pladserne i Egtved og Billund.
Der er aftalt deadline på både flyeren og hjemmesiden og arbejdet hermed skrider planmæssigt.
Der er fundet en tøjsponsor og en sponsor for levering af muleposer til træfinformationer og merchandise og der arbejdes med flere interesserede sponsorvirksomheder, som ønsker at støtte op omkring initiativet i større eller mindre grad.
Vi har kontakt til personer, som vil påtage sig opgaven som toastmaster lørdag aften og det er besluttet, at få en DJ på lørdag aften. Vi har en i kikkerten.
Alt i alt er vi stolte af, at vi via det gode samarbejde er nået så langt og at alle deadlines indtil videre er overholdt.




Venlig hilsen/Best regards

Referent
Poul Viggo Fischer
+4540352206


Tilbage til "Bestyrelsen informerer"