Banner cycler

Ny formand i Saab klub Danmark

Informationer fra Bestyrelsen i Saab klub Danmark.

Redaktør: Bestyrelsen

Bestyrelsen
Bestyrelsen
Indlæg: 88
Tilmeldt: 5. mar 2007, 21:33

Ny formand i Saab klub Danmark

22. jun 2020, 18:32

Hej venner i Saab klub Danmark.

Til jeres orientering har vi i Saab klub Danmark skiftet formand. I kan læse mere om det i 9'eren der kommer om nogle uger. Det har været en planlagt proces, da vores tidligere formand Lars Kristensen for nogen tid siden orienterede bestyrelsen om at han ønskede at udtræde af bestyrelsen pga. at hans nye job som afdelingsleder i Skorstensgaard i Aalborg, der kræver meget af hans tid og han gerne ville have noget til overs til familien og deres nye hus.
I bestyrelsen havde vi håbet at det kunne trækkes til generalforsamlingen i Ribe, men af forskellige årsager passede det bedst nu.
På vores seneste bestyrelsesmøde skulle hans plads derfor besættes med 1. suppleanten, men Mike afstod fra at træde ind i bestyrelsen på nuværende tidspunkt. 2. suppleanten blev herefter anmodet om at indtræde og accepterede dette. Derefter konstituerede bestyrelsen sig i henhold til vedtægterne således:
Formand: Kim Sonne Sørensen.
Resten af posterne: Uændret.
I bestyrelsen ser vi frem til at se jer til generalforsamlingen i Ribe, hvor vi kan fortælle om de positive ting der foregår, og takke Lars for hans indsats. Samtidig kan i møde den nye formand og høre hvad hans planer er. Noget af det vil fremgår af klubbladet.
Glæd jer også til næste nummer af 9'eren.
I bestyrelsen takker vi Lars for hans indsats og de hårde kampe han har kæmpet for, i loyalitet overfor medlemmerne, at respektere generalforsamlingernes beslutninger og føre dem ud i livet.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen.


Tilbage til "Bestyrelsen informerer"